![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Od razu zaznaczam że jestem laikiem i dopiero się uczę. Szukałam kodu który będzie mi dodawał do bazy MySQL plik MP3 i tekst. Efekt końcowy miał być taki że kod pobiera te dane z bazy i je wyświetla jako tekst i plik do odsłuchania czyli sam button PLAY. Uklepałam coś takiego. button wzięłam z tej strony http://alexkatz.me/posts/building-a-custom...with-javascript a kod który przerobiłam z tej http://www.sourcecodester.com/php/4385/ima...g-phpmysql.html Problem polega na tym że kod dodaje audio ale 2-gie i następne nie działa z połączeniu z nowym button który link jest wyżej. Działa zawsze to pierwsze co dodałam na początku. Kod działa tylko z tym kodem
a tu jest cały index.php czy coś źle w nim zrobiłam?
tak to wygląda Ten post edytował temperator 1.02.2017, 17:05:34 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 18 Dołączył: 5.02.2016 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W jaki sposób skrypt ma wykryć, że dany button jest do danego audio. Nie definiujesz nigdzie tego chociażby w ID buttona i ID audio, żeby przydzielić ich do jednej "grupy".
Dodajesz na sztywno, co wygląda mniej więcej tak, po przeprasowaniu PHP: <button do audio> <audio blabla> <button do audio> <audio blabla> <button do audio> <audio blabla> No i teraz kod zgłupiał, bo podmienił jeden button i przydzielił audio do pierwszego buttona, a reszta która ma takie samo ID już się nie wykona, bo ... przed chwilą się wykonało. Ten post edytował Niree 1.02.2017, 21:20:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To dodawanie działa tak samo jak tabelka. Dodaje tekst i plik audio a kolejno pod powinny się dodawać te dane a się nie dodają? Nie rozumiem dlaczego. Czy ktoś mi pomoże? Nie potrafię sama tego ogarnąć.
Chłopaki w was siła proszę pomóżcie mi. Zrobiłam coś takiego bo potrzebuje żeby to 3 pliki audio były dodawane do bazy i są one w bazie to akurat jest ok. Poukładałam dokładnie kod ale dalej tylko pierwsy plik działa a reszta nie ![]()
a wygląda to tak OBRAZEK |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:18 |