![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam i zapraszam do oceny projektu portfolio, jakie obecnie przygotowuje dla siebie.
Zaznaczam z góry, ze jestem cienkim grafikiem, dlatego nie bijcie za mocno. ![]() http://spenalzo.com/ja/2/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Skąd: Strzegom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moim skromnym zdaniem strona ta nie ukazuje Twoich przecież nie małych umiejętności. Kolorki fajnie dobrane, jeszcze jakby to było "klikalne" to możnyby coś więcej powiedzieć.
ocena 7/10 -------------------- Bieganie jest tym co kocham najbardziej, jest dla mnie powietrzem w moich płucach, krwią płynącą w żyłach, dawką endorfin, źródłem szczęścia i celem samym w sobie... A w skrócie to jestem uzależniony od biegania.
primo gg1148730 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Nie podoba mi się :/
Taka zgnita zieleń skojarzyła mi się z tymi ziomalami co palą trawę.... Czcionka (coś a'la nagłówkowa) nie zabardzo mi się podoba, coś jakby się rozmywała... a tej belki nie będę komentować... popraw, pooglądam co zmieniłeś ![]() pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() spenalzo ![]() .... ... ![]() a teraz tak poważnie... kolorystyka jest do .. nudna, zgniła i jak już ktoś stwierdził kojarzy się z ziomalami spod klatki w przydługawych spodniach ..... Proponuje: - wybór jasnej , przyjemnej, pozytywnej kolorystyki (np. kombinacja zółci z zielenią taki fresh klimat) - jasne zdefiniowanie treści na stronie (najpierw plan i układ serwisu - polecam do tego jakis program do mapowania mysli np. mind managera) - najpierw teksty do serwisu, wtedy samo do głowy ci przyjdzie jak to powinno wygladac a nie najpierw grafa a pozniej teksty do niej... - folio w podziałce 1024*768 ![]() powiedziałbym hehe aby sie za to nie brać ![]() ![]() a tak poważnie speniu, dobrze kodujesz i nie psuj tego robiąc grafę ![]() pzdr -------------------- www.tigroup.pl Rozwiązania informatyczne dla sektora MSP.
Projektowanie i tworzenie stron www, dedykowane rozwiązania e-biznes, outsourcing usług programis |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
6/10
- mało kolorków - baardzo ubogie menu oraz center - brak logo to tak ode mnie ![]() Mam nadzieję, że Twój kolejny projekt będzie o niebo lepszy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Patrząc na to bez interakcji to raczej niezbyt przyciąga. Zdecydowanie za mało kolorów i mało rozbudowane
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 06:16 |