![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 10 Dołączył: 24.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcialbym aby przy rejestracji uzytkownika (php/mysqli) generowac dla kazdego uzytkownika portfel/adres bitcoin. Jest to mozliwe? Jak to wykonac?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 10 Dołączył: 24.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
blockchain przeglądałem wcześniej ale dla mnie to co tam napisali w jednym zdaniu jest troche za mało
moze ktoś mi napisać jak to zrobić w blockchain? czy musze sciagnac jakies pliki? jakie? jak ten skrypt ma wygladac? podkreslam ze chcialbym zeby to bylo PHP a nie java |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy mi się wydaje czy musisz mieć pełnoprawnego klienta na serwerze zainstalowanego do takich zabaw? Albo jakieś API.
-------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:18 |