![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
bede sie streszczal.. niestety moj brak dostepu do sieci spowodowal to ze nie moge dluzej uczestniczyc w projekcie php.pl - dlatego rezygnuje z statusu moda na forum oraz wszystkich obowiazkow zwiazanych z dzialami ktorymi sie 'zajmowalem'. Pozdrawam, Oskar 'wassago' K. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szkoda, że odchodzisz od Team php.pl [forum].... pamiętaj, że zawsze na forum będziesz mile widziany
![]() Powodzenia!! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh , szkoda duzo osob odchodzi ... moze to glupie ale moze zrobmy odddzielny temat... ludzie ktorzy sie jakos tam zasluzyli a odchodzia beda pisac w tym watku ktory dodatkowo bedzie zamkniety??
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Krótko: respect za decyzję i kawał dobrej roboty. Pozdr.
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Chewolf: zły pomysł.
No cóż. Nie pozostaje mi nic więcej jak tylko podziękować za współpracę i życzyć kabelka do netu ![]() -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Żal, że php.pl się sypie... - im mniej ludków tym trudniej coś robić dalej...
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja pamiętam jak jeszcze nie było php.pl, było tylko samo forum na phpBB, to byly czasy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No nic powodzenia wassago ![]() ![]() -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kubatron @ 2005-01-16 22:40:37) scanner, dragossani, spenalzo,BzikOS i tym podobni ![]() to ich juz nie ma ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To chodzi raczej o to jak kiedyś wygladało php.pl - przyglądalem się pamietam ,ale php sie dopiero uczyłem - podobnie jest z webhelpem.pl - o ile ktoś tam bywa...
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Wassago zostanie przywiazany do kaloryfera i nigdzie nie idzie.
Łącze nie życie i mozna mieć nowe / inne. A co do utrzymanych w żałobnym tonie postów, to proszę ludzie.. darujcie sobie. To nie równina cmentarna, tylko Wasze miejsce spotkań i nauki. To że zmienia sie ekipa nadająca kierunek, nie oznacza, ze trzeba udeżać w płacz i malowac wszystko na czarno. Pozatym jeszcze jest DeyV i ja - a nas tak łatwo sie nie pozbędziecie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Cytat(scanner @ 2005-01-17 08:29:03) Pozatym jeszcze jest DeyV i ja - a nas tak łatwo sie nie pozbędziecie ![]() Chwała Wam za to :-), a co do Wassago to popieram operacje przywiązanie do kaloryfera :-) neta jeszcze będziesz miał :-) |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A właśnie! Czy ktoś wie, co się dzieje z dragossani? Daaaaawno go nie widziałem na Forum.
-------------------- Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec - Woody Allen
/home/env: Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.1 | FreeBSD 8.0 | NetBeans 6.8 | symfony 1.4 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Dragon żyje i dobrze się miewa. Nawet piwo pije, co przed świetami miałem zaszczyt zobaczyć na własne oczy.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Cytat(scanner @ 2005-01-17 08:29:03) To że zmienia sie ekipa Jesli to jest zmiana to kto wchodzi za nich ? Ale to tak gwoli ścislości -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eh... szkoda, że tylu ludzi odeszło, ale w końcu php.pl istnieje nadal i to powinno cieszyć. Oczywiście życzę @wassago, żeby jak najszybciej załatwił nowy kabelek
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wassago witaj w klubie
![]() Wszystkiego naj na nowej drodze zycia ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Cytat(Seth @ 2005-01-17 17:03:15) wassago witaj w klubie ![]() Wszystkiego naj na nowej drodze zycia ![]() Seth Ty juz swoje odcierpiales, koniec kary mozesz wracac ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() poczekam z odpowiedzia do prima-aprilis ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy to jakas moda ale "welcome in the group"
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wlasnie, mialem powiedziec, ze Seth to jeszcze na pewno wroci, i wassago i kaZu^
![]() ![]() ![]() PS. Oczywiście żartowałem (częściowo), nie obrażając nikogo. -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 12:41 |