![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 600 Pomógł: 2 Dołączył: 1.09.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Szukam jakieś firmy, która Oferuje Certyfikaty solidności. Coś jak Rzetelna firma, jednak 190 zł miesięcznie to troche dla mnei za dużo Czy możecie jakas firme/organizacje polecic? Pozdr. Leszek Kowalczyk |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 556 Pomógł: 40 Dołączył: 20.07.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrób samemu certyfikację (nie żartuję)
postaw stronę na domenie rzetelny-partner.pl, firma-rzetelna.pl etc. co tam znajdziesz wolnego i certyfikuj siebie, innych, kogo chcesz, jak chcesz i za ile chcesz innymi słowy będzie miało to taka samą wiarygodność jak certyfikat rzetelnej firmy (czyli żadną) a stronę za 190 zł za rok utrzymasz i parę lików zdobędziesz, może sama na siebie zarobi etc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Tak jak pisze Kayman. Tego typu strony są robione dla wyciągania kasy od firm chcących kupić rzetelność
Ja ci wystawie taki papier za 100zł/miesiąc. Zaraz postawie jakąś stronę superfajnarzetelnafirma.com i ci klepne papierek ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przypomniała mi się strona uzytecznastrona.pl, którą swego czasu recenzowałem na WK
![]() ![]() -------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
CWB certyfikat wiarygodnosci biznesowej,Przedsiębiorstwo Fair Play
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:06 |