![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 419 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć wszystkim, cały czas zastanawiam się dlaczego firefox wysypuje się na stronach napikowanych javascriptem/ajaxem (czarny ektran) mam na myśli
- google maps - google drive i wyświetlanie w nim jpga - dodatkowo faceb - i inne Ten post edytował ZenekN 30.12.2015, 21:42:33 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 25 Dołączył: 22.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powodów może być wiele...
1. Co to znaczy, że się wysypuje? 2. Jaką wersję FF posiadasz? 3. Na jakim systemie Ci się wysypuje? 4. Jakie parametry ma Twój sprzęt, na którym Ci się wysypuje? 5. Jakie masz zainstalowane rozszerzenia? 6. Jakie masz zainstalowane wtyczki? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 40 Dołączył: 26.08.2009 Skąd: Kobiernice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Opcje -> Zaawansowane -> Korzystaj z akceleracji sprzętowej, jeśli jest dostępna - jeżeli zaznaczone odznacz.
-------------------- // NOPE
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się z tym nic nie dzieje więc mnie zdziwiłeś
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Cześć wszystkim, cały czas zastanawiam się dlaczego firefox wysypuje się na stronach napikowanych javascriptem/ajaxem (czarny ektran) mam na myśli Mam to samo, czasem czarny ekran, czasem biały i nie giną zakładki. Odznaczyłem za radą @Armstrong'a i zobaczymy co przyniesie zmiana ![]() -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 419 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam wrażenie że to jest walka korporacji, google tak pisze swoje skrypty aby firefox wysypywał się.
Może jestem zbyt podejrzliwy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Możliwe... żeby używać Google Chrome
![]() -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
teoretycznie tak, ale powiedzmy taki skrypt google (czy to maps czy search engine czy inny) nadpisze wartość ramki stosu w firefoksie i będzie sypała dla innych stron również.
Ten post edytował ZenekN 13.03.2016, 11:14:42 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 9 Dołączył: 18.06.2013 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Opcje -> Zaawansowane -> Korzystaj z akceleracji sprzętowej, jeśli jest dostępna - jeżeli zaznaczone odznacz. Spróbuję i zobaczymy czy pomoże. Ja korzystam z FF 45 na Ubuntu. Czasem chodzi bardzo szybko i fajnie, a czasem muli i miewa zawieszki. Ciężko ogarnąć skąd te zachowania ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 02:05 |