![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 875 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
myślę że ten dział jest dobry, pytaniem zainspirował mnie wątek o PHP 7.0 R, ponieważ zauważyłem trend wśród różnych hostingów, żeby unikać aktualizacji PHP, nawet na żądanie użytkownika. Ja mam wykupione kilka różnych serwerów i na każdym z nich domyślnie jest ustawiony co PHP od 5.2 do 5.4, większe wersje są na żądanie, większe czyli 5.5, 5.6, ale już nie wersje z 6 z przodu czy teraz z 7. Jeszcze można zrozumieć tych dla których zmiana parsera, to zmiana na wszystkich lokalnych użytkowników, ale mnóstwo firm ma jednak opcję przełączania między wersjami. I jak tutaj tworzyć coś w najnowszych PHP, skoro potem hosting daje nam kopa i wywala błędy których faktycznie nie ma? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 965 Pomógł: 285 Dołączył: 19.06.2015 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
7mka wyszła wczoraj, 6stka oficjalnie nigdy nie została skończona, ostatnią wersją tak na dobrą sprawę było właśnie 5.6
Ten post edytował kapslokk 4.12.2015, 08:50:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:15 |