![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam do testowania mojego CMSa (w sumie będzie to CMF).
Download: link Jest to wciąż wersja Beta i do wersji finalnej nie jest blisko... w przyszłych wersjach dojdzie importer/eksported danych z innych CMSów oraz kilka dodatkowych modułów jak encyklopedia itp. Wiekszość zarządzana za pomocą Content BBcode. Celem nie jest stworzenie kolejnego Mambo czy php-Fusion. To jest system dla chcących zrobić stronę "po swojemu", bez ograniczeń ![]() Pomysły, komentarze, pomoc w tworzeniu mile widziana ![]() Ten post edytował Riklaunim 7.03.2005, 11:54:39 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2004 Skąd: Miastko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podoba mi się
![]() Zastosuje go na mój projekt :] I jest już pogromca JPORTALA ![]() |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przejrzałem trochę ten kod i napewno to cmfem nie jest, zobacz na to http://limb-project.com/root
pozatym kod nie ma komentarzy, jest mieszany html z kodem, mam krzaki zamiast polski znakow w kodzie -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tja... kolejny cms... Jeżeli chcesz żeby to był cmf to musisz się mocno postarać
![]() -------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
Life is ours, We live it our way -- Metallica |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2004 Skąd: Miastko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale zrobić stronke na tym to można
![]() Mi to tam pasuje. Choć jedno co pasuje do mojego charakteru ![]() === EDIT === A jak tam zmienić hasło do root'a ![]() Ten post edytował Lisek54 1.01.2005, 19:26:20 -------------------- MP3: Ocean, Bracia, DKA, Arash, Energy
Warsztat: Apache2, PHP4, MySql, Linux Mandriva/Microsoft Windows XP Zajęcia: Administrator serwera UT, prowadzenie kilku stron, pisanie małych skryptów dla rozrywki... Cytat: "Co by człowiek chciał to zajęte..." - Kolega z ławki |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ale zrobić stronke na tym to można mi tam nie przeszkadza skrypt, mi przeszkadza to że nazwa wprowadza błąd -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popatrzcie na plan rozwojowy. W 0.5 pojawi się importer i mniejszy eksporter danych między CMSami, integracja paru z nich i innych skryptów. CMF to jeszcze nie jest ale będzie... Od wersji 0.6 do 1.0 będzie czas na porządkowanie kodu...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widzę że mam rywala
![]() Możesz podać przybliżony termin wykonania rkCMF ? -------------------- redFox |||||||||| 30%
---------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
0.5 powinna pojawić się między lutym a marcem... będzie już generalnie w pełni działająca. W kolejnych wersjach nic bezpośrednio nowego nie wejdzie, jedynie porządkowanie, dopracowywanie modułów, langów, driverów baz itd.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Warning: unlink(cache/.): Permission denied in /var/www/html/skryba/kernel/database/mysql.php on line 122 Zmieniłem uprawnienia wszystkich plików i folderów w katalogu, ale problem nadal się pojawia |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja prawdopodobnie w maju zakończe prace
![]() ps. zapowiada się ciekawy rok ![]() -------------------- redFox |||||||||| 30%
---------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
RkCMF 0.4 już dostępny. Link download bez zmian. Główne nowości to Forum choć jeszcze nie w pełni wykończone. Zachęcam do testowania
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2004 Skąd: Miastko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Transfer przekroczony
Ta strona przekroczyla swoj transfer miesieczny. Sprobuj pozniej. Apache/1.3.33 Server at www.cms.rk.edu.pl Port 80 Ohohoho nie ładnie ![]() Wrzuć to na inny serwer bo jak się dostać tam ![]() -------------------- MP3: Ocean, Bracia, DKA, Arash, Energy
Warsztat: Apache2, PHP4, MySql, Linux Mandriva/Microsoft Windows XP Zajęcia: Administrator serwera UT, prowadzenie kilku stron, pisanie małych skryptów dla rozrywki... Cytat: "Co by człowiek chciał to zajęte..." - Kolega z ławki |
|
|
![]()
|
|
demo tylko jest off-line. download działa. - http://www.hubi.info/rik/skryba.tar.gz
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Całkiem fajne to urządzonko
![]() PS. Chyba też zaczne ucestniczyć w tej wojnie pomiędzy choć ja pisze raczej system portalowy ![]() A że jestem ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Cytat(null @ 2005-01-26 18:29:00) A że jestem ![]() ja też ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Riklaunim: Mógłbym poznać kilka szczegółów tego skryptu zanim go ściągnę i przetestuję?
Cytat ~ MySQL czy TXT? ~ OOP czy normal? ~ Templates - jakie? ~ Wymagania? ps. Skrypcik zapowiada się ciekawie..... pogrzebię sobie w kodzie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ukazała się wersja Beta 0.5. W porównaniu z wersją 0.4 zaszło wiele zmian:
- import danych (części) z php-Fusion, postnuke, php-nuke i jPortala (kolejne w drodze) - import skór AutoTheme - Dopracowane istniejące moduły - Moduł RAF - błyskawiczne tworzenie modułów o własnych formularzach (RAF = RAndom Form ![]() - Obsługa PremiumSMS przez moduł bannerów - i inne... Dema już nie ma, ale wszystkie moje serwisy są już obecnie pod RkCMF. Download jak w pierwszym poście. Dokumentacja/opis w Bibliotece CMS -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wszystko fajnie, bardziej fajniej od jportala, ale tamtem ma jedna i to sporą przewagę - pożądny instalator... tutaj teżby się taki przydał. Pomyśl o tym, bo na pewno zyskało by to wiuelu zwolenników - na pewno więcej, niż jest ich teraz - nie każdy lubi się bawić w zmienianie plików
|
|
![]()
|
|
przecież jest instalator automatyczny install.php
![]() Ten post edytował Riklaunim 8.03.2005, 15:52:44 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:29 |