![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Piszę obecnie portal dydaktyczny (praca zaliczeniowa). Dość często w nim używam header('Location') co znacznie ułatwia mi pracę jednak dziś z niewiadomych przyczyn przestał działać. Nie przypominam sobie, abym w jakikolwiek sposób coś mógł zmienić, co spowodowałoby brak działania. Czy może to być jakakolwiek wina po stronie serwera? Strona jest postawiona na CBA.PL. Proszę o pomoc, ewentualnie proszę pisać co mogę Wam podać do sprawdzenia. Sytuacja chociażby taka, mam przycisk Wyloguj sie, gdzie jest odnośnik index.php?wyloguj=<idusera>. W pliku index.php mam następujący kawałek kodu:
W tym momencie powinno przenieść mnie na stronę główną, ustawić sesję logged na false. Przy logowaniu podobna sytuacja. Po wpisaniu danych do logowania napisany jest kod: Mimo wszystko nie przenosi mnie do strony :/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Pewnie wywylasz coś wczesniej do przegladarki temu nie dziala. Wyswietlaj bledy a sie dowiesz. Tu masz napisane jak wyswietlac bledy
Temat: Jak poprawnie zada pytanie -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pojawiły mi się te 3 błędy
Konkretnie do tych linii kodu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Nom, czyli jest tak jak mowilem.
A teraz zajrzyj do google: headers already sent by gdyz problem poruszany petryliard razy. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:09 |