![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 681 Pomógł: 28 Dołączył: 14.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Panowie, zastanawiam się nad napisaniem skryptu który by automatycznie wystawiał aukcję allegro poprzez php (CRON).
Wiem tylko tyle, że należy skorzystać z WebApi Allegro. Ale chciałbym się zorientować, czy jest to skomplikowane w napisaniu? Czy ktoś już coś takiego napisał? Czy wszystko idzie znaleźć w tej dokumentacji? Może znajdzie się ktoś kto nakieruje co trzeba zrobić etapowo? Znalazłem kod odpowiedzialny za łączenie z Allegro:
Niestety powyższy kod zwraca mi komunikat: Błąd ERR_WEBAPI_KEY: Niepoprawna wartość klucza WebAPI lub klucz został zablokowany. O co chodzi ? Ten post edytował casperii 30.06.2015, 21:41:49 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 34 Dołączył: 20.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chodzi o błąd, który dostajesz to tutaj znajdziesz odpowiedź: http://allegro.pl/webapi
Z allegro nie mam doświadczenie, ale z tego co pamiętam udostępniają też wersję do testowania wszystkiego więc poszukaj sobie i popracuj na testowej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:43 |