![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 2 Dołączył: 3.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, wyżej widnieje treść mojej funkcji na upload plików, zaistniał tutaj problem, właściwie 2: Pierwszy Występujący już na wampie - przy próbie uploadu cięższego pliku, php nie zwraca żadnej odpowiedzi, odświeża tylko stronę. oraz Drugi, występujący na serwerze, za którego odpowiedzialny jest html - bez względu na to czy plik został wybrany, czy nie, po kliknięciu "wrzuć plik", wywala nam "file not found" Czy jesteście w stanie mi pomóc ;/ ? Ten post edytował DamianRastMan 10.04.2015, 09:42:24 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Włacz pełne raportowanie błedów
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 2 Dołączył: 3.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie pomaga, mimo wstawienia:
, wciąż wygląda to tak samo. Przy okazji w edycji postu dodałem 2 napotkany błąd. @edit Czy to możliwe, że serwer zamiast zaczekać, na ukończenie uploadu, od razu przechodzi do "logged.php?cd..." ? Ten post edytował DamianRastMan 10.04.2015, 09:51:36 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Drugi błąd związany jest zapewne z tym, że chcesz wrzucić plik do katalogu który nie istnieje lub nie masz tam uprawnień. Powinieneś najpierw sprawdzić czy plik istnieje file_exists i czy masz uprawnienia do zapisu tam is_writeable
|
|
|
![]()
|
|
Nie, to nie to. Zauważyłem, że mimo tekstu "File not found", te drobniejsze pliki i tak zostają zuploadowane, oraz, że gdy pozbędę się całej części php - pozostawię tylko formularz - wciąż zwracany jest ten sam błąd "File not found"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 14:02 |