![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki problem: na swojej stronie www w dziale kontakt umieściłem mały formularz kontaktowy w php, formularz ten jest na samym dole strony i chciałbym aby po wciśnięciu przycisku "Wyślij" nie przenosiło na samą górę strony tylko w konkretne miejsce (np. maksymalnie do nagłówka "KONTAKT"). Czy jest możliwość zrobienia takiej operacji w JavaScript tak aby połączyć kod ze standardowym przyciskiem Wyślij? Obecne rozwiązanie czyli standardowe, że przenosi na samą górę jest złe, ponieważ użytkownik nie widzi informacji które wyświetla skrypt formularza po kliknięciu w Wyślij... Skrypt formularza kontaktowego, którego użyłem pobrałem z: http://websta.pl/download/php-formularz-ko...wysylania-maili Ktoś może pomóc? z góry dziękuję. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 35 Dołączył: 29.12.2014 Skąd: Otwock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcesz żeby wysłanie formularza przeniosło na następną stronę i przesunęło Cię do tego nagłówka "KONTAKT"?
Jeśli tak to nie możesz do akcji dodać # z id elementU? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 270 Pomógł: 184 Dołączył: 7.10.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jakim cudem u Ciebie przenosi do samej gory strony , aw podanym przykladzie nie? Pokaz jak Ty to robisz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakim cudem nie wiem ale ewidentnie tak się dzieje.. :/
Proszę spojrzeć: http://barbarmana.pl/Czarna/kontakt.php |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 270 Pomógł: 184 Dołączył: 7.10.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A no tak bo strona sie przeladowuje , to musisz uzyc js i ajaxa wedlug mnie aby tak sie nie dzialo.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 35 Dołączył: 29.12.2014 Skąd: Otwock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
sprawdziłem. W formie w atrybucie action dodaj #content
Faktycznie pomogło ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 07:50 |