![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w tytule. Generalnie strona chodzi płynnie w innych przeglądarkach, ale w IE jakby przeskakuje i np. jak naciskam, żeby przeszła do samej góry strony to to robi po czym przeskakuje o jakieś 300px niżej. Czy ktoś wie z czego to może wynikać? Pytałem google ale niestety nie zna odpowiedzi.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakiś kod? Wersja IE?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IE 10-11
html: <body> <div id="stronaglowna"> <div id="social"> </div> <div class="header"> </div> </div> <!--END stronaglowna--> <div id= .....> ........... .......... </div> js: <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js"></script> <script> var $root = $('html, body'); $('a').click(function() { var href = $.attr(this, 'href'); $root.animate({ scrollTop : $(href).offset().top }, 1000, function() { window.location.hash = href; }); return false; });</script> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stosuj znaczniki kodu proszę, tego wyżej nie da się czytać.
Czekam aż poprawisz... -------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 21:07 |