![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Znacie jakies firmy w rejonie katowic ktore rekrutuja w obrebie katowic? Zalacze CV zeby bylo wiadomo czy sie wogole nadaje. Z projektów to: www.barbarafolta.ch na zenphoto ![]() www.moj-ogrodzieniec.pl wiele modyfikacji i poprawek pod joomla 2.5 http://konkrete.vot.pl/concrete5/ (concrete5 ale klient sie wycofal.. nie wiedziec dlaczego... robione bylo to przez posrednika) i wiele mneijszych jak moduly, pluginy czy modyfikacje. A teraz pracuje nad: www.konkrete.vot.pl/monika oraz www.konkrete.vot.pl/cv (moze kiedys skoncze) CV: http://konkrete.vot.pl/cv/CV.pdf |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
no ciekawe czemu TZM się wycofał, ciekawe. kto był klientem? oficjalna ekipa z TZM?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pojecia nie mam.
Ja tylko to zrobilem i tyle... Mialocos tam byc, ale kontakt sie urwal... Mozliwe ze z mojej winy. Jestem tylko skromnym juniorem. To nawet nie jest responsywne ![]() To nie byla ekipa tzm, moze czlonek? Nawet nie wiem do konca co to jest ![]() Pozdrawiam Ten post edytował Stiffler 27.09.2014, 21:09:08 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mialocos tam byc, ale kontakt sie urwal... Mozliwe ze z mojej winy. Jestem tylko skromnym juniorem. No, wizytówki dobrej to sobie nie wystawiasz. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Nic na sile. Jezeli jestem jeszcze za slaby to poprostu odezwe sie za jakis czas. Narazie koduje na codzinnie i mysle ze mozna by na mnie zarobic o ile ktos by mnie odpowiednio pokierowal.
Wszystko co umiem nauczylem sie sam, z google, dokumentacji i forów. W moim otoczeniu nikt nie wie nawet co to programowanie. Moim zdaniem, jezeli udaloby mi sie wejsc w srodowisko ludzi ktorzy zajmuja sie tym na codziennie, moglbym byc 1000x lepszy. Jezeli jednak sie myle, to i tak zawsze cos mam zamiar dlubac. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic na sile. Mnie nie chodzi o umiejętności, bo każdy kiedyś zaczynał, etc. Ale o ten tekst, bo poważnie to on nie brzmi. Mozliwe ze z mojej winy. Jestem tylko skromnym juniorem.
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
To był przez pośrednika. Powiedziałem to samokrytycznie. Nie znam prawdziwych powodów.
Był to mój pierwszy template pod concrete5. Dlatego można by podejrzewać, że ktoś wymagał większego profesjonalizmu, niż kodu od gościa z zacisza domowego ogniska. |
|
|
![]()
|
|
Dobra, ja w takim razie źle to odebrałem. Powodzenia w poszukiwaniach.
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:14 |