![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 11 Dołączył: 20.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem:
Po kliknięciu w przycisk dodaje wartosci do tablicy w taki sposób:
koszyk.php:
Problem polega na tym że w ten sposób odświża mi się cała witryna przez co na stronie dane produktu znikają dane. Jak zrobić żeby odświeżał się tylko plik koszyk.php ? Ten post edytował kamilo818 24.09.2014, 08:49:50 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No to zamiast nadpisywac caly dokument
$('html').html(obj); nadpisuj tylko jakiegos diva.... $('#ID_DIVA_W_KTORYM_CHCESZ_WYSWIETLAC_KOSZYK').html(obj); -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 11 Dołączył: 20.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak robiłem:
i w tym wypadku działa prawie dobrze ale: -taki koszyk mam w rozwijalnym dive i jeśli div jest schowany i go rozwine to fakycznie działa tak jak trzeba i pojawia sie nowa wartosc - natomiast jak ten div jest rozwiniety(widoczny) to po przesłaniu danych pojawią się w nim cała wczytana strona, a po schowaniu i rozwinięciu poajawia sie poprawna zawartosc koszyka W czym może być tu problem? edit: I pojawił się kolejny problem. Jak już prześle dane do koszyka to po ponownym kliknieciu w przycisk 'dodaj zmaówienie' nie pobiera danych o produkcie. Oraz podwójnie dodaje wartosci tu wrzuciłem: http://page4u.waw.pl/shop/item/123456792 proszę o pomoc ![]() Ktoś coś bo utknąłem na tym ![]() edit Ok mały progres w ajax podałem pełną ścieżkę
i działa dobrze. Ale teraz gdy w koszyku mam pryciski do usuwania produktów działają tylko raz. Dopiero jak odswieze strone znow mozna go kliknac i jest akcja. tak wyglada kod jquery
Jaki moze być powód? Edit Fajnie samemu sobie odpowiadac ![]() Rozwiązałem ten problem przez przeniesienie kodu jquery do pliku koszyka i wsztko śmiga. Jak komuś sie będzie chciało to chętnie sie dowiem czemu nie działało to w poprzedniej wersji. Ten post edytował kamilo818 24.09.2014, 20:08:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 14:58 |