![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 12 Dołączył: 23.09.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
tak jak w temacie.... mam sobie skrypcik przypisany do formularza na podstawie którego wysyłam z stronki maila. wszystko było by jak należy gdyby nie to, że w temacie maila jest dodany następujący komunikat "login@nazwa serwera; w imieniu; strona_www'@nazwa serwera"
próbowałem również na takim skrypcie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 12 Dołączył: 23.09.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie nie ....
strona www i nazwa serwera, wpisałem tak ponieważ nie chciałem aby ktokolwiek wiedział jakiej strony tyczy się ten błąd ![]() pod tymi nazwami kryją się prawdzine domeny. |
|
|
![]()
|
|
wiem, że nigdzie nie ma "w imieniu"... i dlatego tu napisałem aby poznać tego przyczynę ponieważ nie mam zielonego pojęcia dlaczego tak się dzieje. Tym bardziej, że na innej domenie podpiętej pod ten sam serwer ten sam skrypt działa idealnie...
Nawet pisałem już do pomocy techniczej serwera ale odpowiedzieli, że serwer to wyłączna wina skryptu. Nie wiem... byc może coś w htaccess'ie mam coś nie tak
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 285 Pomógł: 18 Dołączył: 30.01.2014 Skąd: <?=$_GET['city']?> Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sory że skasowałem dwa posty wyżej ale nie dokonca zrozumialem (nie wyspalem sie)
ale tak jak pisalem dodaj apostrofy do $_POST['nazwa']; zamiast $_POST[nazwa]; inny pomysł: być może temat przekracza dozwoloną długość i server przez to podmienia na swoje. Sprobuj tak: $subject = 'test'; -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie || Generator #RRGGBB || Kurs: php, mysql <> html & css || Hosting || Validator: html, css || Narzędzia dla programistów |
|
|
![]()
|
|
tak samo ;/ lipa
witam, teraz problem pojawia się tylko i wyłącznie w programie outlook 2013. pewnie coś z nagłówkiem nadal jest nie tak choć już naprawdę nie mam pojęcia co... o to nowy kod który działa wszędzie ok prócz outlooka
a komunikat brzmi "xxx@nazwa_serwera; w imieniu; administracja@xxx.eu" Ten post edytował tomi1985 26.08.2014, 20:01:57 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 285 Pomógł: 18 Dołączył: 30.01.2014 Skąd: <?=$_GET['city']?> Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrob $this->from = 'office';
Tak ponoc poprawnie, oczywiscie bedzie z xxx na poczatku bo tak masz $this->headers = 'From: xxx' (...) Zmien i powiedz jak dziala -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie || Generator #RRGGBB || Kurs: php, mysql <> html & css || Hosting || Validator: html, css || Narzędzia dla programistów |
|
|
![]()
|
|
lipa ;/
Znajdzie się ktoś odważny kto mnie oświeci co mam nie tak ? Nawet już sprawdzałem nagłówki w outlook'u z innych maili. Próbowałem je zaimplementować do mojego skryptu ale i tak lipa ;/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 21:05 |