![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2002 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cze, projektuje wlasnie strone gazety, prosze ocencie projekt, w szczegolnosci kolory
![]() Pozdrowienia, rebus. Ten post edytował wrebus 28.06.2005, 07:42:00 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. -> 2/10
2. sonda do przerobienia (koniecznie) 3. ogólnie takie sobie -------------------- redFox |||||||||| 30%
---------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przede wszystkim popraw wygląd, ale ogólnie nie najgorzej chc więcej pracy i wysiółku można było w to włożyć. Ocena -> 3/10 <-
-------------------- Warsztat: Slackware 10 | Apache 2.0.52 | PHP 4.3.9 | MySQL 4.1.7 | PgSQL 7.4.6
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie podoba mi się czerwień na górze, za bardzo wyblakły. Logo (Słowo Ludu) też do poprawy. Zamiast tego kremowego koloru lepiej zastosowac odcienie szarości.
Ogólnie na strona jest monotonna, więcej kolorów żeby ją ożywić. Ładniej wygląda taki artykuł: Błąd na błędzie KIELCE. - Ukarani kierowcy mogą zaskarżyć miasto w Naczelnym Sądzie Administracyjnym - uważa sędzia Trybunału Konstytucyjnego Jerzy Stępień. wiecej... Ocena: 4-/10 Ten post edytował peterj 29.11.2004, 20:17:16 -------------------- Warsztat: Apache 1.3.29 / PHP 4.3.4 / MySQL 3.23.58 / Winsyntax
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Cytat Index of /~wrebis :| |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z całej tej strony jedynie podoba mi się top chociaż ten banner pajacyka nie pasuje
No i jeszcze ta mapka w miare ładna. 4/10 -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2002 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie,
w ten piątek (1.VII) startuje już docelowa stronka mojej gazety, wiec prosze ja do tego czasu testowac na maxa i przekazac info o bledach lub z propozycjami zmian. jeszcze pare rzeczy jest niedopracowanych (patrz banery) wiec nie krzyczcie na mnie zbytnio :-) Strona Słowa |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1)wchodze na forum, odpowiadam, podaje nicka, ale nie podaje treści. pisze ze nei podalem tresci ale jednoczesnie traci informacje o nicku i musze go jeszcze raz wprowadzac - ŹLEEEEEEEE!!!. proszę poprawić
![]() 2)Klikam dodatki i co widzę: Cytat Wystąpił błąd podczas połączenia z bazą danych. dziala dopiero gdy wybiore najpierw jakiś region.Za utrudnienia przepraszamy. 3) klikam archiwum i co widze: Cytat Not Found UUUUUU....The requested URL /lata.htm was not found on this server. Apache/1.3.33 Server at www.slowo.com.pl Port 80 ale wybredny nie jestem i stronka ogólnie mi sie podoba. Nic specjalnego, ale i do najgorszych nie należy ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Cytat(nospor @ 2005-06-27 14:03:24) 3) klikam archiwum i co widze: Cytat Not Found UUUUUU....The requested URL /lata.htm was not found on this server. Apache/1.3.33 Server at www.slowo.com.pl Port 80 ale wybredny nie jestem i stronka ogólnie mi sie podoba. Nic specjalnego, ale i do najgorszych nie należy ![]() Cytat Cytat Wystąpił błąd podczas połączenia z bazą danych. dziala dopiero gdy wybiore najpierw jakiś region.Za utrudnienia przepraszamy. już naprawiłem... dzieki Cytat Not Found The requested URL /lata.htm was not found on this server. Apache/1.3.33 Server at www.slowo.com.pl Port 80 to nie bedzie jeszcze chwile dzialalo, bo jeszcze nie ma ![]() dzieki za odpowiedz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po pierwsze baner pajacyka jest nie mozna go kliknac i jest brzydki piksele jakbys bo powiekszal albo uzyl duzej kompresji
po drugie mapka sa kielce i dookola wojewodztwo swietkszyskie jest radom a dookola wojewodztwo... no wlasnie jakie? nie powinno byc mazowieckie i herb podswietlajacy bo tak to troche wychodzi ze nie wiesz w jakim wojewodztwie jest radom albo myslisz ze tez w swietokszyskim to chyba tyle co zauwazylem na pierwszej stronie do poprawy ogolnie wyglad dobry jak na strone gazety, nie wczytywalem sie w teksty wiec nie wiem czy sa w nich bledy ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:16 |