![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo fajna pani mikolajowa
![]() Ogolnie lay poprawny ale wywalil bym to cos przypominajace fraktale czy tez sniezki z tla w topie i stopce |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Ten snieg w topie moglbys zamienic na ten szrom co sie osiada na oknacha(fajniej by to wygladalo).
Penu po prawej dretwe zrob ze jak na nie sie najedzie zmienia kolor albo co ... Potodbnie z tym w topie kolor rinkow wyglada jak standartowy ... ble |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 384 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2004 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pani mikołajowa:
![]() A co do reszty. Ładne kolorki, jednak nie wiem czemu ale jakoś wydają mi się za mało ostre czy jakoś. Nie wiem jak to opisać -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajnie tylko :
- usuń śnieżki - zmień kolory linków i będzie bez zastrzeżeń ![]() -------------------- Warsztat: Slackware 10 | Apache 2.0.52 | PHP 4.3.9 | MySQL 4.1.7 | PgSQL 7.4.6
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Jak zobaczyłem tą stronę skojarzyło mi się z themem do KDE
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wizualnie bardzo pozytywne wrażenia, szczególnie strona główna
![]() Poza tym parę usterek technicznych. W górnym menu nie są zmieniane zakładki, kiedy któraś zostanie wybrana, ciągle aktywna jest strona głowna. Pod Firefoxem przy niektórych pozycjach w lewym menu (w tych w których na stronie pojawia się duży napis Kategoria: nazwa_kategoria) napis odpowiadający za kategorię wystaje jakiś 1px za ramkę. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie działa
-------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jak zobaczyłem tą stronę skojarzyło mi się z themem do KDE ![]() ...A mi się skojarzyło z MacOS X ![]() Dobrze wykonana stronka, a zwłaszcza ten szron w logo. Na forum jest pewna niedoróbka: Przycisk "Nowy Temat" ma za dużą powierzchnię. Jego białe tło nachodzi na <hr>. Jeszcze jedna drobna uwaga: Na Twoim miejscu zmieniłbym nazwę, bo SS się raczej dobrze (zwłaszcza Polakom) nie kojarzy... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
te szablony nie są przypadkiem z MonsterTemplate.com?
-------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:45 |