![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam, mam taką funkcję:
która na każdej stronie powinna mi wyświetlać 5 rekordów, natomiast jest coś takiego: na pierwszej stronie wyświetla 5, na drugiej 10, na trzeciej 15 i analogicznie każda następna strona = 5 dodatkowych rekordów, funkcja jest ok i grzebać trzeba w reszcie kodu czy coś jednak z funkcją nie tak? @@ bez start=0 jest to samo, dodałem to, bo już myślałem, że w jakiś dziwny sposób zapamiętują się dane z poprzedniej strony, ale nic to nie zmienia czy jest start=0 czy go nie ma Ten post edytował miras 28.04.2014, 12:34:26 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Bo masz start=0...
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Zasada jest taka:
$start=0; $pokaz=5; $start=10; $pokaz=5; Kumasz? -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Dzięki
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:09 |