![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2004 Skąd: krakow Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam skrypt, ktory otrzymuje w zmiennej nowe wygenerowane haslo ze slownika i problem w tym, ze to haslo nie zostaje wyslane na poczte elektroniczna. Wiec gdy uzytkownik zapomni hasla to po wygenerowaniu, haslo nie dociera. Oto kod, czy ktos moze powiedziec czy tu wystepuje jakis blad w tej funkcji?
bede wdzieczny za pomoc ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A możesz sprawdzić czy php dociera chociaż do funkcji ... Mail();
![]() Daj tam echo .. i zobacz czy może wcześniej się nie wywala. -------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2004 Skąd: krakow Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wygląda na to, że w php.ini nie ma sciezki do sendmaila, a ponadto na serwerze nie ma go zainstalowanego i do tego jeszcze administrator nie chce go miec:( Jakie mam mozliwosci wyslania tego hasla biorac pod uwage, ze mam dostep do shella czyli mam swoje konto na serwerze??
A może da sie poprzez odpowiednia klase to zrobic, ktora obslurzy SMTP?? Ten post edytował morrison 14.11.2004, 21:52:14 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 10:17 |