![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Utworzyłem w wordpressie nową stronę z panelu administratora Strony -> Dodaj nową Po wpisaniu tytułu mam możliwość podania bezpośredniego linku: Bezpośredni odnośnik: http://www.xxx.pl/tytul Mam możliwość edytowania go - i tutaj moje pytanie: Czy jest możliwość dodania Slash'a (tak jakby kategorii) w bezpośrednim odnośniku nowej strony i jak to zrobić? Jeśli wpisze np: muzyka/pop to i tak wordpress przemieni mi adres na muzykapop, a zależy mi na linku www.xxx.pl/muzyka/pop. Wordpressa używam pierwszy raz więc możliwe, że czegoś nie dopatrzyłem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 240 Pomógł: 278 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstalowałem ten plugin do wordpress'a, ale uzyskałem efekt, który nie do końca mnie satysfakcjonuję.
Po dodaniu kategorii mogę się odwołać do strony za pomocą category/title, lub title ze znaczącą różnicą category/title -> Wyświetla mi wpis jako News(z datą dodania, info o autorze itp) title -> Wyświetla mi wpis tak jak chce go zobaczyć Ps. Poradziłem sobię -> Za pomocą rodziców Dziękuję za pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:12 |