![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie mam do was wszystkich pytanie biorąc pod uwagę mój brak najmniejszego pomysłu jak to zrobić. Nie chodzi mi o gotowiec a jedynie podpowiedź jak mogę pozbyć się pewnego problemu a więc posiadam pliki z tablicami w każdym pliku jest 10zakładek (1 zakładka = 1 tabela), pierwsza zakłądka posiada 19 zadań do oceny gdzie kolejne zakładki jedynie po 10. Wszystko jest zapisywane do bazy danych lecz chodzi mi teraz o odczyt tego aby poprawnie zaznaczyło każdy Radio z odpowiednim Value względem oceny jaka byłą mu nadana.
Tutaj jest część tabeli z pierwszego lepszego pliku z tabelą. To jest z jednego zadania do oceny siedzę nad tym już pewien czas i nie mam żadnego pomysłu jedyne co wiem to to że wszystkie oceny będę musiał poddać "explode" jako że na każdą zakładkę jest oddzielna komórka. Jeśli może mi jedynie ktoś podać pomysł jak właśnie usprawnić wczytywanie danych z bazy danych do tego typu tabeli byłbym wdzięczny. ![]() Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:49 |