![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc, napisze szybko i na temat. Znam HTML, CSS, podstawy JSa, ale PHP jeszcze nie, a okazuje sie, ze moze mi sie przydac. Otoz w Wordpressie potrzebuje zablokowac strone dla niezalogowanych. Najlepiej, by niezalogowanych przekierowalo do rejestracji, a zalogowanym normalnie pokazywalo strone. Poradzicie mi cos?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wordpress ma taką ilość wtyczek, że zanim przyda Ci się PHP, to zajmij się angielskim
![]() http://lmgtfy.com/?q=wordpress+page+for+logged+in+users+only -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako, ze to firmowy projekt, to mam ograniczona ilosc wtyczek, a kolega od back-endu jest na urlopie, wiec musze sam rozwiazac ten problem.
![]() PS. Przepraszam, ze bez polskich znakow, ale w pracy jestem, wiec nie da sie ![]() EDIT: ze stronami sobie poradzilem, ale na sliderze mam kod wyszukiwania. Jest szansa, by przed wyszukaniem sprawdzal, czy szukajacy jest zalogowany? EDIT2: Nevermind, zrobione ![]() Ten post edytował Wizjonero 11.02.2014, 14:12:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:34 |