![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam prosze o pomoc posiadam layout i nie ma w paginacji next i prev
static function pagination($link, $length, $page, $on_page) { $link = str_replace('/index?', '/?', $link); $link = str_replace('/index.php/?', '/index.php?', $link); $return = "<p class='pagination'>"; for ($i = 0; $i < ceil($length / $on_page); $i++) { if ($i === 0) { $_url = str_replace('?page=[page]', '', $link); } else { $_url = str_replace('[page]', $i, $link); } $return .= "<a href='$_url'" . ($i == $page ? " class='active'" : null) . ">" . ($i + 1) . "</a>"; } return $return; } } |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W skrócie.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
static function pagination($link, $length, $page, $on_page) {
if($current_page !=1) { echo $current_page-1; } if($current_page < $all) { echo $current_page+1; } } niewiem niedziala mi to a do czynienia mam z tym pierwszy raz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyj swoich zmiennych jakie masz w funkcji. Korzystaj też z tagów na forum do wklejania kodu.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 240 Pomógł: 278 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat do czynienia mam z tym pierwszy raz Mówisz o PHP-ie? ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 13:05 |