![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
szukam serwisu który wyśle mi mailing w rozsądnej cenie. Mam do wysłania około 60000 maili, mailing będzie wysyłany nie częściej niż raz w miesiącu ale pewnie w praktyce wyjdzie że będzie to co 2-3 miesiące. Serwis powinien mieć możliwość importu csv. Możecie polecić jakiś serwis ? Znalazłem coś takiego jak freshmail.pl, działa to fajne ale zażądali sobie ponad 1500zł za wysłanie co jest nie ukrywajmy bardzo sporą sumą. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://mailchimp.com/
a nie zle mowie z kwota, sam zobacz najlepiej Ten post edytował usb2.0 25.11.2013, 12:50:54 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 52 Dołączył: 3.02.2013 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jedyny system z jakim miałem przyjemność pracować to właśnie fresh mail.
Nie używałem go bezpośrednio dla siebie, lecz mój klient go używał. Jeżeli chodzi o integracje oraz intuicyjność ich systemu to stoi on na wysokim poziomie Natomiast ceny, to tak jak sam zauważyłeś, niestety alternatywnych systemów nie mogę ci polecić ponieważ z nich nie korzystałem. -------------------- Jeżeli moja wypowiedź Ci pomogła użyj przycisku
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale zażądali sobie ponad 1500zł za wysłanie co jest nie ukrywajmy bardzo sporą sumą. Raczej cena rynkowa za 60k adresów. Nie korzystałem, ale często obija mi się o uczy sare.pl -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, szukam serwisu który wyśle mi mailing w rozsądnej cenie. Mam do wysłania około 60 000 mailiz .Znalazłem coś takiego jak freshmail.pl, działa to fajne ale zażądali sobie ponad 1500zł za wysłanie co jest nie ukrywajmy bardzo sporą sumą. Na stronie mają napisane, że pakiet kredytów do wysyłki 80 000 wiadomości kosztuje 800 zł netto, więc coś ci się chyba pomyliło z cenami. To sa ceny rynkowe a Freshmail jest najlepszy w swojej klasie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest to kwota którą podali po wgraniu bazy maili
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:53 |