![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o wsparcie w rozwiązaniu ponizszego problemu.
Na wstępie przyznam, że jestem poraz pierwszy na tym forum i nie jestem zbyt biegły w kwestii PHP - to moje początki. Do rzeczy. Od ponad roku funkcjonuje strona, którą prowadzę i w dniu wczorajszym bez żadnej ingerencji w kod, jedna z podstron nie funkcjonuje tak jak pierwotnie - nie wyświetla się żaden komunikat o błędzie. Problem tkwi w tym że po wyborze z rozwijanej listy jednego z kryteriów powinny się wyedytować na stronie przypisane dane (z bazy) nie stety nić nie jest pobierane. Nie funkcjonuje również odsyłacz do formularza dodawania danych do bazy. Najgorsze/najlepsze w tym wszystkim jest to że na innych podstronach, które korzystają z tej samej bazy i tabel wyświetlają się wszystkie dane przypisane do poszczególnych kryteriów z takiej samej listy rozwijanej. Nie wiem czy napisałem to zrozumiałym językiem..... Co może być przyczyną? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Przyczyną może być błąd w kodzie. Podaj więcej konkretów + link. Bez tego można tylko wróżyć.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 20 Dołączył: 18.12.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie jest forum jasnowidzów i wróżek
![]() Podaj adres strony albo/i jakieś istotne fragmenty kodu, bo bez tego raczej nie można stwierdzić co jest problemem. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:11 |