![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2013 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakie macie inne pasje? Poza programowaniem i światem komputerów oczywiście
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siłka, masa
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na multisporcie te 2 kluby (z naciskiem na ten pierwszy)
http://www.amnat.pl/ ![]() ![]() http://grappling.pl/index.php ![]() -------------------- Jeśli twoja ręka rusza do przodu powstrzymaj swój gniew; gdy wyprzedza cię twój gniew - wycofaj rękę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2013 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Góry, góry i jeszcze raz góry
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2013 Skąd: Piława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ruchanie dupeczek i ćpanie w tym samym czasie. Programuje tylko po to by miec na to hajs. To jest coś więcej niż pasja to jest prawdziwy sens istnienia reszta to strata czasu i oszukiwanie sie i wy dobrze o tym wiecie. Gdybym nie mógł ruchać dupczek i ćpać to też bym chodził po górach czy jeździł na nartach żeby zapomnieć o tym czego nie moge miec, czego nie mam, ale nie mam na to czasu zajmuje sie sensem istnienia.
Ten post edytował emp 13.12.2013, 13:18:59 -------------------- Temat zamykam i przenoszę do Bangladeszu.
To jest wiadomość śmierci jeśli ją czytasz to znaczy że pozostało ci 30 sekund życia, więc lepiej zacznij się modlić. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@emp
![]() granie w wow'a calymi dniami, szkoda ze trzeba pracowac : / |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ruchanie dupeczek i ćpanie w tym samym czasie. Programuje tylko po to by miec na to hajs. To jest coś więcej niż pasja to jest prawdziwy sens istnienia reszta to strata czasu i oszukiwanie sie i wy dobrze o tym wiecie. Gdybym nie mógł ruchać dupczek i ćpać to też bym chodził po górach czy jeździł na nartach żeby zapomnieć o tym czego nie moge miec, czego nie mam, ale nie mam na to czasu zajmuje sie sensem istnienia. co ćpasz? dopalacze ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ruchanie dupeczek i ćpanie w tym samym czasie. Programuje tylko po to by miec na to hajs. To jest coś więcej niż pasja to jest prawdziwy sens istnienia reszta to strata czasu i oszukiwanie sie i wy dobrze o tym wiecie. Gdybym nie mógł ruchać dupczek i ćpać to też bym chodził po górach czy jeździł na nartach żeby zapomnieć o tym czego nie moge miec, czego nie mam, ale nie mam na to czasu zajmuje sie sensem istnienia. Marichunamen? A na co to komu? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2013 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ruchanie dupeczek i ćpanie w tym samym czasie. Programuje tylko po to by miec na to hajs. To jest coś więcej niż pasja to jest prawdziwy sens istnienia reszta to strata czasu i oszukiwanie sie i wy dobrze o tym wiecie. Gdybym nie mógł ruchać dupczek i ćpać to też bym chodził po górach czy jeździł na nartach żeby zapomnieć o tym czego nie moge miec, czego nie mam, ale nie mam na to czasu zajmuje sie sensem istnienia. Powinszować. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2013 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fotografia, zdecydowanie. Uwielbiam utrwalać rzeczywistość.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 4 Dołączył: 18.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Muzyka - lubię pobrzdąkać czy posłuchać czyjejś twórczości. Oprócz tego czasem strzelam.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Triathlon - czasowo to jest masakra, zwłaszcza przy żonie i małym dziecku, ale daje mi to na prawdę dobrego kopa. Najtrudniej bylo wygospodarować te 8h w tygodniu na treningi, ale jak wszedłem w rutynę i zmodyfikowałem swoje nawyki, to się okazało, że mam więcej czasu niż wcześniej ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ostatnio wkręciłem się w Spinning. Daje w kość i dobrze robi na kondycje
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 63 Dołączył: 27.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spinning ? Uświadom mnie bo choć młody jestem to te słowo kojarzy mi się tylko ze szczupakiem ; )
EDIT: google wyrzuca mi zapierdzielanie na rowerkach, tak ? Ten post edytował gitbejbe 19.12.2013, 06:28:32 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdjecia, zdjęcia, zdjęcia
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 28.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gram w klubie pilkarskim, robie kurs na sedziego pilki noznej wiec jest dobrze
![]() -------------------- www.oglaszaj24h.pl
interesujący serwis darmowych ogłoszeń bez rejestracji |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i największa pasja, poznajesz tajniki SEO ;]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:04 |