![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
![]() ![]() A powiedzcie mi... bo chce zrobic teraz taki myk... ze bede przesylal dane z formularza przez fsockopen lub curla... kod wyglada tak:
Nic mi sie jednak nie wyswietla... a powinno laczyc ze strona payu prawda? Czy to dziala w tle? Sorry ![]() Ten post edytował MotuH 11.12.2013, 18:23:19 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, musisz przejść na stronę PayU.
PS. PayU ma bardzo ładną bibliotekę pod OAuth2 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Okej. dzieki
![]() A jezeli chodzi o podsumowanie platnosci to czy dobrze jest to zrobic tak: Wypelniam formularz po czym przenosi mnie do nastepnyj podstrony, gdzie pokazuje formularz z zablokowanymi polami i dodaje np usera do bazy danych. klikam "zaplac" i przenosi mnie do platnosci? Tylko z drugiej strony... user zostanie dodany nawet w momencie kiedy nie oplaci uslugi. Macie pomysl jak to rozwiazac? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teoretycznie nie powinno to cię martwić.
Możesz dodatkowo co jakiś czas sprawdzać (jakaś flaga że użytkownik pochodzi z PU) i czyścić ich, choć nie widzę sensu i zasadności ![]() |
|
|
![]()
|
|
Z ta flaga nieglupi pomysl
![]() Zrobilem teraz tabele na emaile (gdyz kazdy user ma unikalny) osobno i lacze ja z tabela "uzytkownicy" gdzie jest imie, nazwisko itp. dobrze tak bedzie? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Jeżeli dodatkowe dane będą w relacji 1:1 to nie ma sensu. Po prostu ustawiasz klucz Unique na email i po sprawie
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 03:14 |