![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 381 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiedzcie mi. W Netbeans 7.4 jest możliwość obsługi plików LESS i SASS. Oba mają opcję tworzenia wynikowego pliku CSS przy zapisie oryginału. Próbuję z LESS, ustawiłem nawet ścieżki pełne do pliku wynikowego i źródłowego i nic się nie dzieje. Z wiersza poleceń działa bez problemu. Korzystaliście, macie pomysły? NB 7.4 RC1.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 26 Dołączył: 23.01.2009 Skąd: eZ Systems Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taki mały offtop:
Dzięki za powiadomienie o nowej wersji Netbeans. ------------ Przetestuję i może będę w stanie odpowiedzieć na twoje pytanie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 381 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeszcze wersja RC ale ma dużo fajnych funkcji i jest całkiem stabilna. Final będzie za miesiąc.
Doszedłem metodą podglądową z nowego projektu HTML5. Ścieżka rozpatrywana jest od głównego folderu plików źródłowych. Trochę mnie zmyliła pomoc z ${web.root} |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 00:54 |