![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2004 Skąd: Golub-Dobrzyń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuje wersji bazy miast polskich (wszystkich nawet miejscowość ) pod MySQL'a czy jest to gdzieś dostepne bo pod inne bazy danych znalazłem a nie pod MySQL'a
-------------------- PHP 4.3.11 apache 1.3.31 i wszystko
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro masz bazę w innym formacie to co za problem przekonwertować!
-------------------- Pozdrawiam, SamoChwała
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat co za problem przekonwertować! To nie zawsze jest takie łatwe... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Ale jakby autor wątku pokazął co ma, to moglibysmy pomyśleć...
A tak nabijamy sobie posty... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2004 Skąd: Golub-Dobrzyń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fakt to czasem nie jest takie łatwe....
W danej chwili posiadam baze miast polski wraz z wioskami i innymi dodatkowymi opisami d powiaty gminy mam w programie KSSWD gdzie bazy danych sa jak się nie myle postfix czy jakoś tak niepamiętam nazwy bo nigdy się tak tym nie interesowałem a teraz potrzebuje bo chciałbym stworzyć liste kontaktów oparta na php i nie chce mi się za każdym razem wpisywać dużej ilości danych...i myśle w późniejszym czasie wykorzystanie tego do forum dodania opcji wyboru z listy -------------------- PHP 4.3.11 apache 1.3.31 i wszystko
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2004 Skąd: Nowogard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To moja robota, jezeli ktos ma moze lepsza to prosilbym o udostepnienie, gdyz tez mi jest potrzebna taka baza ze wszystkimi miescinami, nawet tymi najmniejszymi.
Baza z kodami pocztowymi Tutaj jest tylko 6110 wpisow -------------------- MAC OS X :: vim -> php, python, bash
iBook G3 :: PowerPC 750fx :: 640MB RAM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:57 |