![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam problem z kodem js ![]() Jest to wysuwany panel lecz w 2 lince kodu "$('#sklep-toggle').click(function() {" chce umieści parents,i find który szuka 3 linki "$('#sklep-content').slideToggle(300, function() {" a w 3 lince childrena cos takiego ![]() Oto cały kod ![]() $(document).ready(function(){ $('#sklep-toggle').click(function() { $('#sklep-content').slideToggle(300, function() { $("#sklep-toggle p").toggle(); }); }); }); Z Góry Dziękuje! ![]() Jak macie jakieś inne rozwiązanie to pisać ![]() Edytowałem ;d bo zle to troche wytłumaczyłem ![]() Ten post edytował ExtazyPro 14.03.2013, 14:29:09 |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
@ExtazyPro: przeczytaj spokojnie to co napisałeś wczoraj i napisz czy dzisiaj chociaż sam rozumiesz o co chodzi. Nie ma za co dziękować, przynajmniej na razie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sorry źle to wytłumaczyłem
![]() . |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 4 Dołączył: 30.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisz co chcesz osiągnąć.
|
|
|
![]()
|
|
Jest to wysuwany panel lecz w 2 lince kodu
"$('#sklep-toggle').click(function() {" chce umieści parents,i find który szuka 3 linki "$('#sklep-content').slideToggle(300, function() {" a w 3 lince childrena cos takiego . Bo robie strone i jest pare zapytań a gdy kliknie w button otwieraj się wszystkie tabelki na raz ;/. ![]() Ten post edytował ExtazyPro 14.03.2013, 19:02:10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wrzuć lepiej cały kod, to może coś się wykombinuje
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ale działa, wysuwa się i znika po naciśnięciu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
umiesz czytać ze zrozumieniem ? -.- jak tu dodać do 2 linijki javascript parent() i find(szuka 3 linijki ) i w 3 linie children.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat umiesz czytać ze zrozumieniem ? umiem, ale nie mam czasu wgryzać się w posty kogoś, kto ma problem z wyrażaniem swoich myśli. Kilka osób zgłosiło Ci to już w tym temacie. Ja spróbowałem jednak pomóc. Okazało się, że nie umiem czytać ze zrozumieniem. Spoko. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
nie wiem jak to wytłumaczyć spróbuje kolejny raz
![]() Mam Kod który wyświetla panel ,lecz id nie może się powtarzać bo się źle wyświetla Wiec muszę pobrać rodzica(parents) elementu który klikam a potem wysuwa jako dziecko(children) i jeszcze funkcja find().Lecz dopiero zaczynam w JS więc trochę nie kumam,próbowałem ale nie wychodziło ![]() oto kod Kod Myśle ze tym razem udało mi się wytłumaczyć ![]() . Ten post edytował ExtazyPro 15.03.2013, 15:22:05 |
|
|
![]()
|
|
Cytat Wiec muszę pobrać rodzica(parents) elementu który klikam a potem wysuwa jako dziecko(children) i jeszcze funkcja find() nie mów o funkcjach jQuery ("jak"), tylko "co" chcesz zrobić, na poziomie HTMLa, jaki ma być efekt po stronie HTML/CSS. A potem dopiero się pomyśli o jQuerach. EDIT: chyba załapałem mniej więcej. Chodzi Ci o to, że masz iles przycisków Kup, po których kliknięciu powinno się pokazać jedno osobne okienko "Wybrałeś usługę"? Cytat lecz id nie może się powtarzać dokładnie. Dlatego zamiast id się korzysta z klas css: <div class="sklep-toggle"> a potem się odwołujesz w jQuery za pomocą kropki: $(".sklep-toggle").click... a w samej funkcji obsługi zdarzenia pewnie byś musiał coś takiego zrobić $(this).parents..... bla, bla, bla Ten post edytował PrinceOfPersia 15.03.2013, 16:32:59 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
nic mi nie idzie chociaż źe klasę zmieniłem ,to noi tak to mi nie wychodzi ,dopiero zaczynam z js,jquery.
|
|
|
![]()
|
|
a HTML i CSS znasz?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
znam
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:37 |