![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy zna ktoś jakąś firmę hostingową oferującą php z obsługą mssql i bazą mysql, w miare szybki i niezawodny ? Miejsca dużo niepotrzebuje, jednak dość istotny jest dla mnie limit transferu ( najelpiej aby go nie było ![]() Pytam, ponieważ niechcem kupić czegoś w ciemno cheers, fiszol ps. obsługa rozszerzenia mssql jest b. ważna. -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.webd.pl <-- nawet tanio jak na możliwości.
Ten post edytował Vertical 27.09.2004, 20:05:34 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
-------------------- "Dla mnie SCHRANZ nigdy nie byl nazwą stulu muzycznego.A raczej określeniem przesterowaniem dzwięków. Czy nawet halasu... Sądzę, że wyroslo nowe pokolenie. które nie chce się identyfikować z techno z trance" - Chris Liebing
www.netklinik. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@e4you; 199zl przy 150mb//5gb netto za rok to przesada. nawet jak za php5.
@vertical; Jesteś pewien webd.pl ? jakieś 6m-cy temu pisałem z administratorem webd.pl i stwierdził że nie obsługują mssql-a. Niewiem że był to ktoś z b.o.k. i nie wiedział o co chodzi ? cheers, fiszol Ten post edytował fiszol 27.09.2004, 20:37:10 -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Przeniesiony: Serwery WWW -> Hydepark
(Serwery WWW to coś innego niż "dajcie mi dobry hosting" ) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
scaner przy ok 700 zl na rok za 400 mb mazy mysql i postgres... to tania jak dla mnie
-------------------- "Dla mnie SCHRANZ nigdy nie byl nazwą stulu muzycznego.A raczej określeniem przesterowaniem dzwięków. Czy nawet halasu... Sądzę, że wyroslo nowe pokolenie. które nie chce się identyfikować z techno z trance" - Chris Liebing
www.netklinik. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:45 |