![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2004 Skąd: Z nikąd Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
wiem ze to nie to forum, ale chcialem sie zapytac czy moze wiecie jak odtwarzac filmy w formacie .dat, gdyz nie daje sobie z tym rady.
gdy otworze ten plik w vplayerze to wysietla ze nieokreslony blad. wie moze ktos o co chodzi? ![]() -------------------- kOskiToS :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a od kiedy filmy są zapisywane w formacie *.dat ?
![]() ![]() cheers, fiszol -------------------- \o/
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2004 Skąd: Z nikąd Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
tesh tak mysle
ale juz spotkalem sie z kilkoma takimi plikami i "podobno" sa to filmy dlatego sie pytam czy ktos wie co z tym zrobic -------------------- kOskiToS :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Istnieją filmy w formacie dat, ale za chińskiego króla nie wiem, jak je otworzyć
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
QuickTime filrmy Apple ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2004 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja *.dat odtwarzałem z płyty vcd bestplayer'em. Jeśli masz dostęp do *nixa, to programem file sprawdź, co to właściwie za format jest. Pod Windowsem nie wiem jaki jest odpowiednik file, ale pewnie ktoś podpowie.
-------------------- Nigdy nie kłóć się z głupim, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
plik *.dat to video z [s]vcd ... jezeli to vcd to otworzysz to byle czym ... to jest mpg zwykly ... jezeli to svcd to musisz miec w systemie dekoder mpeg2 ... jakikolwiek softwarowy player vdv [ten sam kodek co przy dvd tylko bitrate i res mniejsze] ... zainstaluj powedvd np i bedzie pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Filmy w formacie powinny sie dac otworzyc w Allplayer'ze poniewaz przypisuje sobie pliki *.dat
Sciagnij i sporboj www.allplayer.prv.pl I sciagnij odrazu kodewki ( tam ma opcje 'samoupupelniania' :-) ) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
miski, mi *.dat'y normalnie otwiera MS MP10.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:53 |