![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jestem poczatkujacy w php... ,
czy dostałbym jakaś pomoc na skrypt.php chcialbym napisac funkcje na chat gg : aby przy logowaniu się na czat np komenda /join . aby zalogowani uzytkownicy po za tym ze ktos dolaczyl na czat zeby widzieli opis jego np. : <user> dolaczyl na czat. a jego opis to : . hm a zeby dodac opis logujacego bylo by trzeba napisac np : /mojopis tresc opisu. (do 1000 znakow). dziękuje i prosze o pomoc. hm inaczej to opisze... : mam skrypt na logowanie się na gadugadu czat. komenda /j /join itd... jak ktos się zaloguje to bedzie przykladowo pisac : <nick> dolaczyl na czat. a chce zeby pisalo : <nick> dolaczyl na czat, a jego opis to {}. więc chce stworzyc komende /mojopis tresc opisu do 1000znakow. tylko tego nie umiem.. pomoze mi ktos co dodac do skryptu aby tak pisalo? dziekuje. ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 30 Dołączył: 1.08.2007 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to prosta implementacja języka skryptowego, gdzie jedno polecenie odpala jedną funkcję z php.
Skorzystaj z: http://toxygen.net/libgadu/protocol/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 13:03 |