![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
zbieram opinie o firmie dih.pl mam do zrealizowania poważny projekt i chciałbym polecić go doświadczonej firmie, dlatego proszę Was o rzetelne informacje na temat tej firmy
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ufałbym hostingowi który nie potrafi poprawnie zbudować swojej strony firmowej i wykłada się przy braku JS, chociażby formularz kontaktowy, oraz która zaśmieca ekran informacją o FB.
Poza tym wpisz w google "dih.pl opinie" i masz całą litanię... z przewagą że to jakiś żart a nie hosting. Ten post edytował !*! 4.02.2013, 12:18:37 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 25.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam tam hosting dla e-commerce, jestem zadowolony
jak można oceniać jakość hostingu po projekcie strony? to niedorzeczne |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam tam hosting dla e-commerce, jestem zadowolony jak można oceniać jakość hostingu po projekcie strony? to niedorzeczne I zarejestrowałeś się specjalnie, aby to napisać? Strona to wizytówka, szczególnie w wypadku hostingów, jak coś na niej nie działa, to już znak że jest coś z nią nie tak. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie żebym coś narzucał. I żeby nie było, że piszę nie na temat. Ale wydaje mi się, że jest to forma reklamy. Koleś założył dwa konta. Z jednego pyta, a z drugiego odpowiada.
-------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:24 |