![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 1 Dołączył: 9.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam następujący problem potrzebuje mianowicie czegos takiego:
mam prosty formularz w ktory przykladowo wpisujemy kod
gdy dany kod bedzie dobry strona wyswietli mi status "OK" jeśli będzie zły wyświetli "BAD" potrzebuje pomocy jak napisac skrypt ktory sprawdzi mi czy dany kod jest dobry czy zly. Czyli jesli pojawi sie status ok dodaje od do bazy dany rekord a jesli pojawi sie status bad pojawi sie informacja o zlym kodzie Dzieki wielkie za każdą pomoc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 1 Dołączył: 9.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi o to ze jest to zewnetrzny adres www
Chodzi mi o to ze czy dobrze robie by sprawdzalo mi na zewnetrznym adresie url czy jest komunikat OK czy BAD |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 22 Dołączył: 14.12.2007 Skąd: Wyszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz nam kolego powiedzieć co ta zewnętrzna usługa zwraca w przypadku prawidłowego czy też nieprawidłowego kodu.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 14:03 |