![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
// Witam, pierwszy post na forum, żałuję, że dopiero teraz udało mi się odszukać tak wspaniałe miejsce! Szukałem na Wujku rozwiązania mojego problemu, niestety, zawsze gdzieś musiałem utknąć, więc parafrazując do słynnych słów P. Gierka " Pomożecie ?! " //
Pracuję na najnowszym ubuntu. Wgrany phpmyadmin, apache2, i mysql. Problem polega na tym, że umieszczony kod Html w pliku z rozsz. ".php" nie jest odczytywany w przeglądarce (np. localhost/transport.php). Podjęte przeze mnie próby to : Edycja Apache2.conf ( Brak pozwolenia na edycję pliku ) Dodanie .htaccess z linijkami Kod AddType text/html .html // plik cos.htaccess zapisany w /var/www/ . AddHandler server-parsed .html Poniżej wklejam kod z zawartością pliku php, być może tutaj coś namieszałem // nie na darmo piszę w przedszkolu ![]() Kod <html> Mam nadzieję na jakąkolwiek pomoc <body> <table border="0" cellpading="3"> <tr> <td bgcolor = "#CCCCCC" align = "center"> Odleglosc </td> <td bgcolor = "#CCCCCC" align = "center"> Koszt </td> </tr> <?php $odleglosc = 50; while ($odleglosc <= 250 ) { echo "<tr>\n <td align="right">$odleglosc</td>\n"; echo " <td align="right">". $odleglosc / 10 . "</td> \n </tr> \n "; $odleglosc += 50; }; ?> </table> </body> </html> ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:38 |