![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, czy może mi ktoś polecić jakiś dobitnie łopatoligczny kurs Visual C++ ?
nie musi uczyć do stopnia zaawansowanego, chodzi mi jedynie o podstawy, bardzo bym się ucieszył aby ten kurs był poparty jakimiś przykładami i zadanimi. Może być również po angielsku. z góry dziękuję i pozdrawiam, fiszol -------------------- \o/
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: zewsząd Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2003 Skąd: z epoki lodowcowej Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale fiszol pytal sie o C++, a ze WinAPI jest w c++ to inna sprawa...
Jezeli moze byc po angielsku to polecam klasyke : Thinking in C++ - za darmo na stronie autora : http://www.mindview.net/Books/TICPP/ThinkingInCPP2e.html -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, ten ebook wydaje się dośc przyjazny, mimo wszystko jednak nie potrafie odperzeć uczucia że porywam się z motyką na słońcę
![]() pozdrawiam, fiszol //edit, do tego doszły jeszcze obawy o mój angielski ![]() Ten post edytował fiszol 29.08.2004, 13:32:34 -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2002 Skąd: Gorzów Wlkp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Symfonia C++ Grębosza, zainwestuj trochę kasy, a nie pożałujesz...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2004 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie ! nie ! nie !
![]() Grębosz uczy starego C z klasami.. nie c++.. pl.comp.lang.c archiwum. Ja polecam c++ potęga języka. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 12:57 |