![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powracam do tematu. Jest już wersja beta serwisu CompMaster.
Kto chce współpracować:? (napisać choć 1 arta, lub choć 1 pracę?) ZACHCAM KAŻDEGO, bez względu na wiek. Potrzebuję jeszcze choć kilku osób, które by chciały współpracować przez cały czas (nie tylko skrobnąć 1 arta i tyle), ponieważ serwis jest duży i potrzeba bardzo dużo prac. Beta CompMaster: http://compmaster.prv.pl -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Cytat(MP1 @ 2004-09-20 19:53:28) Kto chce współpracować:? (napisać choć 1 arta, lub choć 1 pracę?) ZACHCAM KAŻDEGO, bez względu na wiek. Potrzebuję jeszcze choć kilku osób, które by chciały współpracować przez cały czas (nie tylko skrobnąć 1 arta i tyle), ponieważ serwis jest duży i potrzeba bardzo dużo prac. Beta CompMaster: http://compmaster.prv.pl To brzmi podobnie do mnie rok temu jak było pierwsze otwarcie fgardena - miałem podobnego posta i oczywiście zero ludzi, wróże ci to samo bo takich serwisów jest od groma. Jeżeli chcesz znaleść ludzi to odpal serwis i rozwijajcie sie sami, tyle ile was jest, potem jak zbierzesz trochę funduszy (których jak się domyślam nie masz) zakup domenę (wygoda) i zorganizuj konkurs na artykół z nagrodami. Tyle ci poradze, ja tak zacząłem i idziemy do przodu, a napoczątku wszystko robiłem sam (http://fgarden.net) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie. Serwis CompMaster ruszył już w październiku. Trochę artów już jest, ale to za mało. Opublikowany już jest skrypt F3Sonda. W grudniu wyjdzie następny i ostatni z większych skryptów - F3Kartki.
Czy ktoś jest jeszcze chętny do pisania artów lub tworzenia innych prac dla serwisu? Autor jest uwzględniany. Im więcej osób, tym lepiej dla serwisu. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuje zrobic dzial ASP.NET bo o tym w necie ejst bardzo malo a wyglada ta przyszlosciowa technologie. Jak juz cos sie z tego dowiem [bo sie zapisalem do kola naukowego:)] to sma napisze arta:) bedzie to moj pierwszy wprawdzie ale od czegos trza zaczac
|
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wg mnie dział c, c++, c# jest bezsensu, lepiej stworzyc dzial o platformie .net
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej oddzielic C/C++ od C# bo sa to zupelnie rozne jezyki...
|
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Seth no wlasnie o to mi chodzi
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nie będę dzielił odmian języka C na 2 działy. W każdej kategorii są grupy (C# będzie w jednej, C++ w drugiej).
Prace można wysyłać na mail (przycisk pod każdym postem). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 487 Pomógł: 7 Dołączył: 7.01.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kszychu) Cytat(MP1 @ 2004-08-25 10:27:15) We wrześniu zostaną otworzone działy: ... otwarte... Załatw sobie jakiegoś dobrego poloniste do wspolpracy. Nie chciało mi się już szukać, ale pamiętam posta, w którym napisałeś rzecz przez samo 'ż' (dokładnie 'zecz'). Nie wiem dokładnie w którym miejscu to było, ale błąd jest do dziś. Każdemu trafiają się błędy przy pisaniu, powtarza to nawet moja polonistka ![]() -------------------- Łukasz Dywicki
Independent Java and open source software consultant. Blog - Java, OSGi, integracja oprogramowania.. |
|
|
![]()
|
|
Cytat(MP1 @ 2004-11-29 20:37:09) Nie będę dzielił odmian języka C na 2 działy. W każdej kategorii są grupy (C# będzie w jednej, C++ w drugiej). Prace można wysyłać na mail (przycisk pod każdym postem). masz wogle pojęcie o csharp ? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 02:57 |