![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie!
Piszę pewien panel i mam problem, nie wiem co zrobić, jak to nawet zatytułować w googlach, więc spróbuję tutaj ![]() Jak można zobaczyć w tytule - zainstalowałem facebox'a. Teraz tak, z konta globalnego forum pobierany jest user id. Mozna stworzyc postac przypisujac ja pod konto globalne z forum. W while zrobione jest pokazywanie wszystkich postaci. Jest tam tylko nazwa postaci i link do otworzenia facebox'a. Przy tylko jednej postaci wszystko jest ok, zmienne pokazują się w porządku. Natomiast jeżeli są 2 lub więcej to we wszystkich pokazują mi się dane tylko jednej postaci. Kawałek kodu PHP
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 479 Pomógł: 97 Dołączył: 6.09.2011 Skąd: php.net :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak wygląda zapytanie: $p_sprq2 ?
Spróbuj:
-------------------- Manual prawdę Ci powie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nic się nie zmieniło.
Zapytanie $p_sprq2:
@offtop Cholera, kliknąłem pomógł przypadkiem ^^ Może trzeba zrobić, aby do każdej nowej postaci robiło nowy div? Ten post edytował KubasGC 11.07.2012, 08:49:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 479 Pomógł: 97 Dołączył: 6.09.2011 Skąd: php.net :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy to zapytanie napewno zwraca Ci więcej niż jeden rekord?
HTML nie ma tu nic do rzeczy. Przed if($r['sex'] == 1) daj print_r($r); i sprawdź co zwiera tablica i ile razy ją wyświetli. -------------------- Manual prawdę Ci powie.
|
|
|
![]()
|
|
Wyniki na pół strony, wyświetla 2 razy bo mam 2 postacie założone.
|
|
|
![]()
|
|
Wrzuć wynik tutaj.
-------------------- Manual prawdę Ci powie.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Czyli jak najbardziej ok.
echo 'Imię i nazwisko: <a href="#info" rel="facebox"><b>'.$r['nick'].'</b></a><br> powinno dać: Kod Imię i nazwisko: <a href="#info" rel="facebox"><b>James_Truck</b></a><br> Imię i nazwisko: <a href="#info" rel="facebox"><b>dupa_dupa</b></a><br> Innej możliwości nie ma. -------------------- Manual prawdę Ci powie.
|
|
|
![]()
|
|
I tak dokładnie daje. Ale po kliknięciu pokazują się tylko dane z postaci o nicku James_Truck. Cały czas właśnie dążę do tego. W ramce facebox gryzą się zmienne i pokazują się tylko dane z jedne postaci
Ten post edytował KubasGC 11.07.2012, 09:15:26 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 8 Dołączył: 28.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ehhh, zrób tak
ten fragment
zmień na
gwarantuje że zadziała. Ten post edytował gac3k 11.07.2012, 09:17:31 |
|
|
![]()
|
|
Właśnie o to mi chodziło, dziękuję ślicznie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 11:30 |