![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2011 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisalem sobie taką funkcje
i nie dziala wywala takie cos Cytat Warning: ftp_delete() [function.ftp-delete]: Could not delete public_html/zh/library/Zend/.: Invalid argument in C:\xampp\htdocs\modelftp.php on line 86 Napisałem wcześniej nie przez foreach tylko for(), ale też nie działało. Na moje oko kod jest dobry Ten post edytował artisan 5.07.2012, 15:02:39 |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Podczas listowania plików i katalogów, wyświetlą Ci się dwa katalogi specjalne
Kod . <- aktualny katalog .. <- nadrzędny katalog Tych dwóch katalogów nie możesz usunąć. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2011 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem to nie rekurencyjnie i chyba powinno to działac, ale nie wchodzi w podkatalogi, prosze o nakierowanie mnie czy dobrze mysle
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 131 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Despite the tons of examples and docs, mod_rewrite is voodoo. Damned cool voodoo, but still voodoo. --Brian Moore
I never go looking for a sucker. I look for a Champion and make a sucker of of him. --Amarillo Slim Home-made : js-gui-classes | Accordion | Tabs | Carousel / php-sms-classes | Obsługa bramki SMS MultiInfo | Obsługa bramki SMS Mobiltek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 915 Pomógł: 210 Dołączył: 8.09.2009 Skąd: Tomaszów Lubelski/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@rocktech.pl: Bardziej eleganckie byłoby użycie RecursiveDirectoryIterator http://www.php.net/manual/en/class.recursi...ator.php#102587, jednak autorowi chodzi o usunięcie katalogu na zdalnym serwerze po FTP.
http://www.php.net/manual/en/function.ftp-nlist.php#62306 Ten post edytował redeemer 9.07.2012, 10:30:14 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 02:24 |