![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 2 Dołączył: 26.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisałem bibliotekę, i lipnie, bo coś nie działa post(logowanie)
![]() Biblioteka:
Plik:
To nie nadpisuje też pliku cookies.txt Ten post edytował rivos 4.07.2012, 19:07:19 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 25.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może po prostu skrypt logowania jest zabezpieczony przed takimi akcjami
![]() Co do cookies, sprawdź czy pliki te nie zapisują się przypadkiem w innym katalogu (zwykle nadrzędnym). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 508 Pomógł: 75 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod login=login&password=haslo&submit na: Kod login=login&password=haslo&submit=Zaloguj
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 2 Dołączył: 26.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam, że tak późno odpisuje, ale całkowicie zapomniałem o temacie:)
Co do błędu - rozwiązałem: -Działa po zmianie praw pliku na "większe" -Działa także bez zmian praw, a można ze stworzeniem pliku cookies.txt Zresztą nie wiem czy będzie działać na tejże bibliotece, gdyż napisałem ją od nowa, teraz chowa się gdzieś na dysku ![]() Pozdrawiam, i bardzo dziękuję, że postaraliście się mi pomóc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 18:19 |