![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2002 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie
Mam problem jak zreszta kazdy ktory tu pisze ![]() Sproboje go w miare jasno naswietlic i licze ze ktos mi pomoze to nie duzy problem ale czasem tak jest ze staje sie na czyms i nei mozna pojsc dalej mimo ze problem jest banalny no zobaczymy:
No i sprawa wyglada nastepujaco chodzi o to iz. po odpaleniu strony i przekazaniu do niej zmiennych wszystko gra. Wyswietla sie wszystko zgodnie z oczekiwaniami (jest to wyszukiwarka wpisow z bazy ale to nei wazne) zmienna: $mysql_warunek ma postac -> WHERE worker_imie LIKE 'M%' I teraz ten print co podalem to jak widac drukowanie numeru strony. I teraz jest taki problem po kliknieciu linku odnosi nas do tej samej strony i wszystko bylo by ok gdyby po tej operacji zmienna: $mysql_warunek ma postac -> WHERE worker_imie LIKE \'M%\' dodalo \\ i za kazdym razem jak klikam na link to dodaje kolejne \\ czyli \\'M%\\' itd. Prosze doradzcie mi co robie zle ze dodaje mi backslashe? Z wyrazami szacunku i liczacy na pomoc Marcin 'Niedved' Niedźwiecki edit: poradzilem sobie w taki sposob:
Ale nie lubie takich wyjsc posrednich chcial bym wiedziec czemu sie tak dzieje Ten post edytował emitra 17.08.2004, 14:50:38 -------------------- Eä Eru i estaina ná Ilúvatar Ardassë, ar ónes minyavë Ainur i ner i híni sanweryo, ar ner yo së nó ilúvë né ontaina. Ar ten quentes, antala ten lammar lindalëo, ar lirnentë, ar së né alassëa.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
jesli plik jest w tym samym katalogu, daj
Kod ./main.php powinno pomuc
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:39 |