![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 2.07.2012 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam oto taki kod:
i mam taki problem mianowicie gdy spelni sie warunek case 1 chciałbym żeby pobierało z bazy danych nick(ktory sie wpisze w forumularzu) i dodalo wartosc do kolumny score dla danego usera. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od tego jest osobny dział Forum: Poszukuje tam za opłatą ktoś naskrobie ci co będziesz chciał.
Ten post edytował CuteOne 2.07.2012, 17:31:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 2.07.2012 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up nie skomentuję twojej wypowiedzi... Prosiłem o pomoc a nie zlecenie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 291 Pomógł: 45 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W czym mamy pomóc jak tu trzeba to napisać od początku?
Wskazówki: - pobierasz dane z $_POST'a nie sprawdzając ich istnienia - pliki zdalne polecam czytać poprzez curl - czytasz plik i co? - łączysz się z bazą, wybierasz bazę i co? - sprawdzasz jakiś status zmienną nie zainicjowaną wcześniej i co? - chcesz wykonać jakieś operacje na bazie - dlaczego nei ma zapytań? - API KEY może nie warto tak rozgłaszać (nie znam serwisu także tego) Polecam - rozpisać logikę na kartce - jak oczekujesz pomocy to sam przygotuj jakieś materiały, ale nie tak że pokopiujesz jakieś niespójne linijki i będziesz oczekiwać pomocy |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 421 Pomógł: 310 Dołączył: 18.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czepiacie się. Jemu chodzi o prostego SQL (o tym za chwilę).
1. Dane z serwisów SMS-owych pobiera się w ten sposób. (nie żadne curle) 2. Z API-KEYem nie sądzę abyś coś zrobił... Oczywiście musisz to zabezpieczyć przed sqlinjection. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:36 |