![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Posiadam plik head.php
Który zawiera następujący kod.
Plik css o takim kodzie.
Oraz plik nazwijmy go "A" który ma wyświetlać jakąś zawartość:
Pliki head i css są w tym samym folderze. Natomiast plik który ma wyświetlać zawartość jest folder wyżej. Mój problem polega na tym że plik A nie wyświetla tla które nadałem w css. Natomiast jak otworze plik head tło w ty pliku jest normalnie wyświetlane. Może ktoś mi napisać co robię źle ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 290 Pomógł: 48 Dołączył: 11.05.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmień ścieżkę obrazka w CSS.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm a w jaki sposób powinna być zmieniona?
Tło i plik css znajdują się w tym samym folderze. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 290 Pomógł: 48 Dołączył: 11.05.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Niestety po tej zmianie tło dalej nie jest wyświetlane.
To chyba nawet nie ma prawa działać ponieważ "ładujemy" ponieważ schodzimy folder niżej gdzie nic już nie ma. ? Ten post edytował matwiej 2.07.2012, 12:01:10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 14 Dołączył: 2.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a może zmień to
na
Bo coś mam głupie przeczucie że jak się includuje pliki to ścieszkę do pliku css musisz podaj względem pliku głównego, ale mogę się mylić ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2012 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierw zmień czcionkę (w css) na stronie wielkość i kolor, jeżeli czcionka się zmieni to ścieżki masz dobrze i tu już nic nie szukasz.
Jak pamiętam jeszcze może to być coś takiego (jpg, JPEG, jpeg) --> może, lecz nie musi niekiedy się ładuje niekiedy trzeba zmienić po prostu rozszerzenie 1) tlo.jpg 2) tlo.JPEG itd. (najlepiej kliknij prawym na obrazku i podejrzyj rozszerzenie) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:43 |