![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam otóż próbuje zrobić relacje, chodzi o to, żeby w encji
pojawilo się name z
Próbowałem w taki sposób:
ale i tak zwracało $player zwracało null. Jak to ma wyglądać? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 60 Dołączył: 5.10.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyglada poprawnie na pierwszy rzut oka. Sprawdziłeś dokładnie czy od strony bazy nie ma problemów?
Dokładnie tak próbowałeś ? Początek PHPDoc'a jest niepoprawny, powinno byc "/**". |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fakt, literówka, musze sobie wbić do głowy, że /** a nie /* w końcu ;p
Ale i tak jest problem, gdy tak zrobiłem to pluje blędami typu: require(C:\wamp\www\axam/application/models/Proxies\__CG__Entity_Player.php Wszystkie modele encji znajdują sie w application/models/entity i czemu __CG__ ? Nie wiem czemu w ogóle Proxy, ale może coś tutaj źle:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 60 Dołączył: 5.10.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niedawno dopiero zacząłem z doctrine, ale te klasy są generowane automatycznie, aby dodac funkcjonalności twoim powiązanym klasom. Tak czy inaczej sprawdź czy plik sie generuje / czy folder istnieje / czy doctrine ma możliwosc generowania tych klas.
Ten post edytował Necsord 30.06.2012, 19:15:40 |
|
|
![]()
|
|
Okej, dzięki, działa. Zapomniałem stworzyć folder
![]() Jeszcze żeby nie tworzyć nowego folderu, jak zrobić aby pobierało jedno pole a nie wszystkie z tabeli? Próbowałem
Ale nie działa i dalej zwraca cały obiekt. Da sie w ogóle coś takiego w doctrine? Ten post edytował Vimax 3.07.2012, 15:44:02 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:35 |