![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Czy mógłby mnie ktoś nakierować jak uzywać smarty w połączeniu z jquery?? Kompletnie nie wiem jak sie za to zabrać. Szukam w necie ale znalezione przykłady jquery wykorzystywane są nie w smartach tylko w zwykłym php. Proszę o jakiś link, forum lub cokolwiek co mogłoby pomoc. Dziekuje |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 709 Pomógł: 176 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- http://d3ut3r.wordpress.com/ | mysql_* jest przestarzałe UŻYWAJ PDO!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znaczy mi chodzi o wczytywanie z bazy listy userow z uprawnieniami i kazdy wiersz zawiera tez przycisk "zabierz uprawnienia' , ktorego klikniecie powoduje usuniecie wiersza bez przeladowywania strony.
Gdyby nie smarty, wiedzialbym jak to zrobic :/ Nie chodzi mi o gotowe rozwiazanie, raczej o algorytm jak to ma dzialac. Ten post edytował empty 20.06.2012, 07:29:35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 131 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Listujesz użytkowników:
Obserwujesz kliknięcie na każdym elemencie z klasą ajax i wywołujesz żądanie ajaxem do url będącego atrybutem href a.
Po stronie PHP:
Ten post edytował rocktech.pl 20.06.2012, 07:54:13 -------------------- Despite the tons of examples and docs, mod_rewrite is voodoo. Damned cool voodoo, but still voodoo. --Brian Moore
I never go looking for a sucker. I look for a Champion and make a sucker of of him. --Amarillo Slim Home-made : js-gui-classes | Accordion | Tabs | Carousel / php-sms-classes | Obsługa bramki SMS MultiInfo | Obsługa bramki SMS Mobiltek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Smarty to system szablonów, który jak sprawdzisz w templates_c tworzy zmiksowany kod HTML + PHP. Innymi słowy to co dostaje przeglądarka to czysty HTML (+JS i inne skrypty) tak więc potraktuj wynikowy kod Smarty jako HTML.
|
|
|
![]()
|
|
ok dzieki
![]() powoli w bólach powstaje to co załozyłem ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:46 |