![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2003 Skąd: Truskaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzisiaj odkryłem w Mozilli PASEK NARZDZI NAWIGACYJNYCH WITRYNY (przepraszam za duże litery ale jestem tym zachwycony
![]() Dobra może trochę przesadziłem... Narzędzie polega na tym, że w sekcji head są znaczniki link które definiują pod jaki adres ma odsyłać przycisk z panelu (chyba nawet częściowo działa to na głównej stronie wortalu). Fajnie było by gdyby ktoś(myślę o szanownych opiekunach) wdrożył to także w forum typy linków to:
Wydaje mi się, że wprowadzenie czegoś takiego znacznie ułatwiloby nawigację Ten post edytował Bielo 14.08.2004, 14:18:58 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2004 Skąd: z neostrady Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Dzięki za info, znowu coś nowego ![]() -------------------- pozdrawiam, Adam Kubiczek
kubiczek.eu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2003 Skąd: Truskaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa na MozilliPL w widok->pokaż/ukryj->pasek narzędzi nawigacyjnych witryny->pokaż wdtedy gdy potrzebny/zawsze pokazuj
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 08:22 |