![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2002 Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam nastepujacy problem.
Ponizszy skrypt usuwa mi wybrany wpis ale ja chcialbym usuwac kilka zaznaczonych newsow za pomoca pola checkbox w formularzu. Jak przerobic ten skrypt. [php:1:6a943b1d03]<?php function del($id) { $query = "SELECT * FROM ".$DBprefix."news WHERE id='$id'"; $wynik = mysql_query($query); while($row = mysql_fetch_array($wynik)) { echo "<div align=center><p align=center>Czy napewno chcesz usun&ć NEWSA o id: ".$row['id']." ?</p> <form action="admin_news.php?op=del_ak&id=$id" method="post"><input type=submit name=czy value=TAK>&&&& <input type=submit name=czy value=NIE></form></div>"; } } function del_ak($id, $czy) { if($czy=="TAK"){ $query = "DELETE FROM ".$DBprefix."news WHERE id='$id'"; $wynik = mysql_query($query); echo'<center>'; echo'<font color="#FF0000"><b>NEWS został usunięty</b></font><br><br>'; } if($czy=="NIE"){ echo'<center>'; echo'<font color="#FF0000"><b>NEWSa nie udało sie usun&ć</b></font><br><br>'; } } ?>[/php:1:6a943b1d03] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2002 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Zalew :: http://jakubzalewski.info
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 04:23 |