![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak moge zobaczyc co wysyla w naglowku przegladarka skladajaca pytanie do serwera?
Naglowek odpowiadajacego serwera wiem jak zobaczyc ale nie wiem jak odwrotnie? Chce zobaczyc co dokladnie wysyla przegladarka do serwera w naglowku i jak jest on zbudowany gdy wysylam cookie lub dane z formularza. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Są na to dwa sposoby:
1) podsłuchujesz swoją sieć i z tego wyciągasz zapytanie swojej przeglądarki 2) piszesz program nasłuchujący na jakimś porcie i wyświetlający zapytanie przeglądarki (taki prosty serwer www) -------------------- Tomasz Wasiluk
Polcode >> Szukamy programistów z pasją |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a konkretniej?
1)Jak wyciagnac zapytanie?? 2)A jak? Ja znam tylko php i to slabo Moze masz cos takiego? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 2)A jak? Ja znam tylko php i to slabo
Jesli chcesz, wyslij mi mejla - odesle Ci programik nasluchujacy na wybranym porcie. :arrow: xr3x@o2.pl W php tez mozesz nasluchiwac porty... ale nie polecam takiej zabawy bo czas na zegarze mocno przyspieszy przy takiej robocie... :wink: |
|
|
![]()
|
|
Cytat ... ale nie polecam takiej zabawy bo czas na zegarze mocno przyspieszy przy takiej robocie... :wink:
o co ci tu chodzi? na jakim zegarze?? Wyslij na mojego emaila ustawilem ze go widac. Dzieki -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ech, widac pojde moze juz spac ... bredze
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat ... ale nie polecam takiej zabawy bo czas na zegarze mocno przyspieszy przy takiej robocie... :wink:
o co ci tu chodzi? na jakim zegarze?? Wyslij na mojego emaila ustawilem ze go widac. Dzieki Kryr-owi chodziło (chyba) oto, że dużo czasu zajmie takie nasłuchiwanie w php (powoli będzie działało takie nasłuchiwanie). ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Kryr-owi chodziło (chyba) oto, że dużo czasu zajmie takie nasłuchiwanie w php (powoli będzie działało takie nasłuchiwanie).
![]() Czy Ty wiesz, co piszesz :?: Przeglądarka wysyła nagłówek w ciągu ułamka sekundy, więc co da długie nasłuchiwanie? -------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat Kryr-owi chodziło (chyba) oto, że dużo czasu zajmie takie nasłuchiwanie w php (powoli będzie działało takie nasłuchiwanie).
![]() Czy Ty wiesz, co piszesz :?: Przeglądarka wysyła nagłówek w ciągu ułamka sekundy, więc co da długie nasłuchiwanie? Ja to tak zrozumiałem, bo co może znaczyć: Cytat ... ale nie polecam takiej zabawy bo czas na zegarze mocno przyspieszy przy takiej robocie... :wink: Myślałem, że chodzi o to, że w php długo by taka operacja trwała. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ale zescie wygrzebali jeden z pierwszych tematow na tym forum
![]() Jesli ktos potrzebuje odpowiedzi to polecam: CommonView TracePlus32WebDetective SpyNet -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:34 |